به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام علی کمساری هدف از برگزاری جشنواره های متعدد از سوی مرکز هنری دفتر تبلیغات را زمینه سازی برای شناسایی و کشف استعدادهای هنری در حوزه های مختلف هنری عنوان کرد.
وی ادامه داد: جهت دهی و تعیین اولویت در حوزه های هنری مختلف در بین مخاطبان جشنواره از اهداف دیگر برگزاری جشنواره های مختلف مرکز فرهنگی، هنری است.
حجت الاسلام کمساری با اشاره به اینکه فیلم و سینما به عنوان مدرنترین ابزار هنری که امروزه از آن به عنوان "هنر هفتم" یاد می شود، قدرت تأثیرگذاری و انتقال پیام بالایی دارد، ادامه داد: در حال حاضر پر جاذبه ترین و پرمخاطب ترین هنر موجود در دنیا و اساسا زبان مشترک بین اقوام و ملل فیلم و سینما است.
رییس مرکز فرهنگی - هنری دفتر تبلیغات اسلامی اضافه کرد: بدیهی است که حوزه های علمیه نه تنها نباید خود را از قدرت و تاثیرگذاری این هنر ارزشمند محروم کنند، بلکه باید این هنر را در خدمت ترویج اخلاق و ارزشهای معنوی قرار دهند.
حجت الاسلام کمساری خاطرنشان کرد: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با همین هدف جشنواره سراسری فیلم اشراق را از سال گذشته اعلام فراخوان کرد که پس از گذشت مدتی با استقبال خوب مخاطبان در حوزه و خارج حوزه مواجه شد.
وی رشتههای "فیلمنامه کوتاه"، "فیلم کوتاه مستند"، "فیلم کوتاه داستانی" و "پویانمایی" را 4 رشته این جشنواره عنوان کرد و افزود: این 4 رشته در دو بخش اصلی "طلاب هنرمند" و "هنرمندان غیرطلبه" داوری میشوند.
حجت الاسلام کمساری ادامه داد: همچنین یک بخش غیررقابتی هم به عنوان بخش جنبی داریم که در آن تولیدات سینمای حرفه ای و کارهای بلند سینمایی که در این حزه تولید شدهاند مورد ارزیابی و تحلیل قرار می گیرد.
رییس مرکز فرهنگی - هنری دفتر تبلیغات اسلامی یادآور شد: هدف از قرار دادن این بخش در جشنواره این است که به جامعه سینمایی کشور پیام بدهیم که حوزه علمیه فعالیت های شما در این زمینه را رصد می کند.
حجت الاسلام کمساری ادامه داد: تبلیغ برای محقق شدن و نتیجه دادن به رسانه هایی نیاز دارد و منبر، اینترنت، شعر و حتی یک تابلوی نقاشی می توانند به عنوان رسانه عمل کنند.
براساس گزارش روابط عمومی جشنواره اشراق، وی درپایان تاکید کرد: جشنواره به خودی خود برای ما هدف نیست، بلکه هدف کشف استعدادها و توانایی ها و به دست آوردن سطح هنر دینی است.